Ето какво ще правим през този Мастър клас в рамките на един ден:


⚡️ Ще поставите своите цели и ще нарисувате визията си за 2021 година.

⚡️ По време на Мастър класа ще преминем стъпка по стъпка през процеса на откриване на идеалните клиенти, какви техни проблеми решавате и какви резултати им помагате да постигнат.

⚡️ Ще разгледаме реални планове, мои и на някои от моите клиенти, така че да можете лесно да ги приложите и да работят за вас.

⚡️ Ще планирате продуктите и цените си, за да може да се създадете съвършената оферта на точната цена за вашия идеален клиент. Както и да постигнете финансовите си цели.

⚡️ Ще си направите бюджета за 2021. Бизнесът успява и расте, когато знаем числата и можем да ги подобряваме.

⚡️ Ще поработим и за повишаване на вашата ефективност, за да може да видите всичките работа която има да бъде свършена, да работите по-малко и да свършите повече и то правилните неща, които ще ви доведат най-бързо до желаните резултати.

⚡️ На база на поставените цели и наличните ресурси в момента ще очертаете вашия маркетинг план за промотиране за цялата година, за да знаете още отсега кое след кое следва.

"Ако не успееш да планираш,

планираш да не успееш"

Предните 3-4 години провеждах този мастър клас в три последователни дни и участниците обожаваха резултатите, които имаха след това.

2020 година е една по-различна година, с повече предизвикателства, а 2021 е с още повече неизвестни, затова реших да отделим цял един ден и да имаме време да влезем в дълбочина на всеки един аспект от процеса на планиране.

Практическия мастър клас ще се проведе в Събота 16.01.2021 - ot 17 do 21 часа.

А сега НОВО - за тези от вас, които искат да работят след това индивидуално с мен по техните бизнес и маркетинг стратегии за 2021г отварям и малка ВИП група от 10 човека, с които ще проведем още една среща за въпроси и отговори конкретно за техните бизнеси на следващия ден - 17.01.2021 - от 17 часа

Последните няколко години аз промених моя процес на планиране и сега той е доста по-лек и даже мога да кажа забавен. Поне мен ме изпълва с ентусиазъм и самото планиране ме зарежда с идеи и енергия.

Ще мечтаем, планираме, рисуваме, смятаме.Отдели си един ден и планирай заедно с мен своя успех през 2021 година


Мастър клас, ориентиран към действие е подходящ за вас, ако:


⚡️ Предлагате услуги или сте експерт във вашата област

⚡️ Ако искате да разширите бизнеса си през 2021

⚡️ Ако сте твърде заети с бизнеса и претоварени със задачи и чуствате, че изтървате контрола

⚡️ Имате нужда от план и яснота, но някакси като започнете да го правите никога не го довършвате по някаква причина

⚡️ Отказали сте се да си правите планове, защото някакси знаете, че те никога не се изпълняват, но пък имате нужда от яснота, за да не си пропилявате ресурсите.

⚡️ Създавате продукти, онлайн и групови програми, без да знаете предварително дали клиентите ви ги искат наистина и са готови да платят.

⚡️ Обичате да планирате и искате да го правите по още по-забавен начин, заедно с другите в група и да използвате груповата енергия.

⚡️ Писнало ви е да управлявате бизнеса си "по усещане" без реално да знаете числата и да сте убедени - кое действие след кое следва.

⚡️ Планирате да стартирате онлайн бизнес и искате да започнете със стабилен план.

⚡️ Планирате внимателно маркетинга си, но все нещо се обърква и нямате продажбите които искате, въпреки, че наистина се стараете.

⚡️ Вярвате, че заслужавате повече и сте твърдо решени да следвате мечтите си и да ги превръщате в реалност.

Ако това сте вие, не оставяйте на случайността реализацията на вашите цели, вашите резултати, вашите печалби.

Нужно е да отделите само ЕДИН УИКЕНД, за да планирате и да подготвите успеха на бизнеса си за цяла ЕДНА ГОДИНА напред.


Ето какво сподели Ели след тренинга - планирай за успех своя бизнес за 2021.

"Неви, благодаря за споделения опит. Курса ми беше много полезен. Поставих основата и съм доволна.

Търсех подобен курс целенасочено, защото смятам че планирането не е една от моите супер сили 🙂 , но е умение без което не може да имаш резултати в бизнеса. Избрах твоя курс между много други на пазара по две причини - заради умението ти да обработваш и структурираш много информация в лесни за следване стъпки и заради това, че не се разливаш в мотивационни общи приказки, а винаги даваш по един или няколко инструмента с които човек може да получи веднага минимален резултат. Най-полезна ми беше частта с финансовото планиране и стартиране на нов продукт/курс/услуга. С удоволствие бих препоръчала обучението на други предприемачи, които срещат затруднения с това от къде да започнат и как да планират годината си така, че да не губят фокуса си и да потъват в хаоса от непрекъснато изкачващите нови идеи и възможности.